Cozonacul vedetă al cofetăriei Regaliz este cel însiropat cu vinars.
Până ajunge la maturitate are parte de toată atenția noastră, deoarece aluatul dospit are nevoie de un proces de producție și maturare de minim 36 ore.
După ce s-a odihnit destul, adăugăm din belșug cremă de nucă și cacao iar pentru a-l răsfăța, la final, îl însiropăm cu vinars nobil Brâncoveanu.
→ Acest produs nu beneficiază de disponibilitate imediată! → Acest produs este realizat 100% manual, așadar, greutatea cozonacului poate varia cu ± 100 g, aspect care va influența costul final!
Tortul Raffaello – un tort artizanal elegant și rafinat, inspirat de celebrele ciocolate Raffaello.
Combinația fabuloasă de arome dulci, compusă dintr-un blat pufos însiropat ce păstrează la interior o cremă fină și savuroasă de cocos și ciocolată albă, îl face un desert de neratat.
Tortul Pavlova – un deliciu artizanal elegant și rafinat, pe placul tuturor!
Acest desert delicat, creat de la zero în laboratorul nostru este un tort din foi crocante de bezea, care ascunde la interior dulceață de căpșuni și este acoperit cu o cremă de frișcă naturală bătută vârfuri moi.
Pentru a-i da un plus de savoare, am așezat la final fructe proaspete de sezon.
Cu acest platou îți aducem pe masă mici delicatesuri umplute cu cea mai fină cremă de vanilie.
Pregătirea acestui desert artizanal începe de la coaja crocantă de tartă, elaborată cu mare grijă la noi în laborator, pe care o umplem cu crema de vanilie iar la final, pentru un strop de savoare, o decorăm cu fructe proaspete.
Niște delicii fresh, delicate și gustoase, potrivite pentru orice ocazie specială.