Am creat, special, pentru evenimentele din viața ta două platouri pline cu câteva dintre prăjiturile tale favorite:
Pe primul platou festiv, cel de 1.4 kg, am așezat cinci tipuri de delicii:
Pesmeciori – fursec delicios cu multiple texturi, o cremă de caramel moale și un exterior delicios de trio chocolate Ingrediente: *unt,*gris,*ou, lapte condensat, ciocolată
Medovik – foi cu miere de albine și cremă de smântână, frișcă naturală și lămâie Ingrediente:*nucă, miere,*ouă, smântână , lămâie
Mini Amandine – o mini vedetă de ciococalată compusă din foi pufoase de pandișpan însiropat și o cremă de ciocolată neagră aromatizată cu Bacardi Ingrediente:*ouă, făină, ciocolată 54% cocoa, frișcă naturală, fondant
Fantezie – prăjitură ciocolatoasă cu mousse de ciocolată albă, aromatizată cu peach tree și îmbrăcată în ciocolată de portocale Ingrediente: ciocolata albă, ciocolată portocale,*mascarpone,*ouă, merișoare,*alune
Ciocolată de casă – am combinat ingrediente, de cea mai bună calitate, ca: laptele praf, cacao, unt, alune și merișoare cu pasiunea Regaliz, pentru a reda gustul copilăriei.
Care este diferența dintre cele platouri? De pe al doilea, cel de 900 g, am scos ciocolata de casă. Atât!
Prăjiturile Regaliz se împletesc perfect pe fiecare platou festiv, creând un mix de culori și gusturi pe placul tuturor.
Un desert nobil și simplu, format din două cochilii din făină de migdale, cu o textură admirabilă și crocantă, unite de o cremă fină de ciocolată. care te cucerește de la prima mușcătură.
Toată savoarea și eleganța unui desert specific franțuzesc puse cu grijă într-un deliciu artizanal creat în laboratorul Regaliz.
Ingrediente: *făină de migdale, *albuș, zahăr, colorant alimentar, ciocolată