Povestea Regaliz este una cu dichis. Descoper-o și tu!

În 2018, după ce împlinirea pe plan personal s-a produs, a fost momentul decisiv pentru a da naștere acestui brand de suflet.

Și cum pasiunea nu este singurul ingredient al unei rețete de succes, au urmat pregătiri îndelungi pe plan profesional, ca mai apoi, în Decembrie 2019 să deschidem ușile primei cofetării Regaliz.

Deserturile homemade, produsele de calitate superioară și satisfacția pe care o oferă zâmbetele celor care gustă deliciile noastre artizanale sunt ingredientele rețetei noastre de succes.

Într-o lume în care întâlnim tot mai des înlocuitori artificiali în deserturi, noi ne gândim mereu la sănătatea ta și rămânem fideli tradiției, folosind ingrediente 100% naturale în realizarea produselor noastre. 

Deserturile noastre sunt artizanale, tocmai din acest motiv, la cofetăria Regaliz, alegem să producem cantități limitate pentru a nu diminua calitatea deliciilor noastre.

Fiecare dintre produsele noastre artizanale au în spate o poveste: pornind de la tortul Măruț, care ne este aproape de suflet prin condimente de sărbătoare și măr proaspăt răzuit până la delicioasele baclavale ce sunt împăturite de mâinile pricepute ale colegei noastre de origine turcă.

Și asta nu e tot! Ne-am gândit să fim mereu alături de tine, indiferent unde te-ai afla în Constanța, precum și în localitățile limitrofe. Am inclus serviciul de livrare la domiciliu a deserturilor noastre, având propria autoutilitară frigorifică, pentru a transporta în maximă siguranță comanda ta.

Această poveste a început din dorința de a fi prezenți pe mesele a cât mai multor români pentru a-i îndulci pe cei care știu să aprecieze calitatea unui desert bine făcut.

Cu fiecare comandă pe care o livrăm, cu fiecare deliciu pe care îl realizăm, mai scriem încă o pagină în povestea cofetăriei noastre! Iar pentru asta, îți mulțumim!