Răsfața-te sau dăruiește celor dragi acest lingou din mousse fin de ciocolată 70 % cocoa, cu multiple texturi la interior, crocant și umed-cremos. O explozie de ciocolată ce iți rămâne în minte!
Choco Fistic – o monoporție realizată artizanal, din ingrediente de cea mai bună calitate, special pentru amatorii de ciocolată neagră.
Am pus la un loc mousse-ul de ciocolată neagră cu crocant pailletine feulletine, am adăugat inserție de fistic și litchi și le-am așezat pe un biscuit cocos-dacquoise – totul pentru a obține o combinație nouă, inedită, de gusturi și arome.
Ingrediente: ciocolată neagră, *pastă de fistic, *litchi, *ou, cocos
Gramaj: 100 gr
Pavlova cu frișcă naturală și fructe proaspete de sezon – un desert artizanal atât de adorat în rândul clienților Regaliz!
Coșulețul de bezea crocant ce ascunde dulceața de căpșuni la interior, frișca naturală și fructele proaspete de sezon la exterior, se contopesc într-un adevărat deliciu!
Un desert ușor, delicat și delicios pe placul tuturor!
Prăjitura artizanală cu cocos, Coco Boom, realizată din ingrediente 100% naturale, este cu adevărat un deliciu pentru iubitorii de cocos.
Savoarea mousse-ului de ciocolată albă care se îmbină cu inserția de cocos și crocant pailletine feulletine, toate așezate pe un piedestal de biscuit umed de cacao, formează un desert de vis.
Încă un desert artizanal care vine să completeze candy-barul evenimentului tău.
Un deliciu pentru toate vârstele în care vei simți intensitatea prăjiturii ciocolatoase cu brownie de ciocolată.
Iar după prima mușcătură vei fi surprins de aroma delicată a dulceații de căpșuni, făcută chiar în laboratorul nostru, în combinație cu crunchy-ul dat de alune și de savoarea merișoarelor.
Ingredientele 100% naturale fac din acest desert artizanal – Coffee Time, un deliciu.
Dacă ești un împătimit al aromei de cafea, vei regăsi în acest desert o combinație ideală de ingrediente ce îți vor învălui simțurile: o cremă de cafea espresso, cu un interior cremos de ciocolată cu lapte și un biscuit cu făină de migdale, toate îmbrăcate de un crocant de ciocolată albă.
Ingrediente: *lapte, *frișcă naturală, cafea espresso, *făină de migdale, *ciocolată cu lapte
Eclerul cu cremă de vanilie – un desert clasic, artizanal, a cărui coajă pufoasă am umplut-o cu o cremă fină, dar densă de vanilie și am acoperit-o cu un fondant delicios de cacao.
Un desert nobil și simplu, format din două cochilii din făină de migdale, cu o textură admirabilă și crocantă, unite de o cremă fină de ciocolată. care te cucerește de la prima mușcătură.
Toată savoarea și eleganța unui desert specific franțuzesc puse cu grijă într-un deliciu artizanal creat în laboratorul Regaliz.
Ingrediente: *făină de migdale, *albuș, zahăr, colorant alimentar, ciocolată
Selectează opțiunile
Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
Savarina – un desert artizanal care te duce cu gândul la copilărie, pe care am pus amprenta Regaliz.
Toată pasiunea pe care o avem am pus-o alături de cele mai bune ingrediente, într-un aluat lăsat mult la dospit.
Apoi l-am însiropat din abundență, l-am acoperit cu dulceață delicioasă de căpșuni iar la final am adăugat crema de frișcă, 100% naturală, în vârfuri moi.