Biscuiții de casă cu unt sunt un deliciu artizanal. Realizați din ingrediente de calitate superioară îmbracă parfumul inconfundabil al biscuiților de casă și aroma autentică de unt.
Vedeta acestui desert este untul cu 82% grăsime, ce face ca acest biscuit să ți se topească în gură.
Biscuiții Alfajores cu caramel sunt un desert tradițional argentinian. Acest desert artizanal este compus din 2 biscuți fragezi ce ți se topesc în gură, uniți de o cremă delicioasă de caramel.
Sunt un adevărat deliciu lângă cafeaua de dimineață sau pot fi gustarea ideală pentru cei mici. Sau mari.
Migdaliz este un deliciu cu istorie care provine din Italia. Un biscuit ce îmbină delicioasa aromă de migdale cu prospețimea portocalelor într-un aluat crocant și aromat.
Procesul de producție al acestui desert artizanal este unul tare drag nouă, deoarece ne umple de parfum atât sufletele, cât și întregul laborator.
Suntem siguri că și tu vei fi cucerit de aroma Migdaliz.
Gramaj: 200 g
Ingrediente: *făină, *migdale, *ou, coajă de portocală
Cozonacul cu vișine este cozonacul nostru de suflet! Am creat acest deliciu dintr-un aluat perfect, ce îmbracă o cremă de nucă, cacao și am adăugat vișine din belșug pentru un gust inedit.
Pe lângă ingredientele de calitate superioară, vei simți cu fiecare mușcătură dragostea și pasiunea pe care am pus-o în acest cozonac pufos.
→ Acest produs nu beneficiază de disponibilitate imediată! → Acest produs este realizat 100% manual, așadar, greutatea cozonacului poate varia cu ± 100 g, aspect care va influența costul final!
Deliciul vedetă al cofetăriei Regaliz este cel însiropat cu vinars.
Până ajunge la maturitate are parte de toată atenția noastră, deoarece aluatul dospit are nevoie de un proces de producție și maturare de minim 36 ore.
După ce s-a odihnit destul, adăugăm din belșug cremă de nucă și cacao iar pentru a-l răsfăța, la final, îl însiropăm cu vinars nobil Brâncoveanu.
→ Acest produs nu beneficiază de disponibilitate imediată! → Acest produs este realizat 100% manual, așadar, greutatea cozonacului poate varia cu ± 100 g, aspect care va influența costul final!
Cofetăria Regaliz este în vacanță în perioada de 21.10 - 5.11!
Ne revedem din 06.11!
Mulțumim!
Refuză