Pentru tarta cu ciocolată neagră și caramel sărat am adunat ingredientele de cea mai bună calitate, 100% naturale și am creat un desert artizanal delicios.
O mică vedetă de ciocolată pe care am așezat-o într-o coajă de tartă elaborată de noi în laborator peste care am adăugat caramel sărat și ciocolată neagră iar la final am presărat boabe de cacao 100% naturale și fleur de sal.
Fie că este vorba de un eveniment sau poate doar de o după-amiază în familie, platoul nostru cu prăjituri artizanale: ciocolată de casă și brownie cherry, te va încânta atât pe tine, cât și pe invitații tăi.
Ciocolata de casă: desertul copilăriei cu aroma îmbietoare de lapte praf și note subtile de unt și fructe deshidratate, împreună cu prăjitură brownie cu ciocolată și vișine, se îmbină perfect într-o explozie de arome și gust.
Pavlova cu frișcă naturală și fructe proaspete de sezon – un desert artizanal atât de adorat în rândul clienților Regaliz!
Coșulețul de bezea crocant ce ascunde dulceața de căpșuni la interior, frișca naturală și fructele proaspete de sezon la exterior, se contopesc într-un adevărat deliciu!
Un desert ușor, delicat și delicios pe placul tuturor!
Tortul Pavlova – un deliciu artizanal elegant și rafinat, pe placul tuturor!
Acest desert delicat, creat de la zero în laboratorul nostru este un tort din foi crocante de bezea, care ascunde la interior dulceață de căpșuni și este acoperit cu o cremă de frișcă naturală bătută vârfuri moi.
Pentru a-i da un plus de savoare, am așezat la final fructe proaspete de sezon.