Biscuit bownie îngropat în mousse dulce-amărui , cu inserții generoase cu ganache crocant și caramel. Tortul este acoperit cu décor floral din ciocolată realizat de mâinile noastre în laborator.
Vei auzi o explozie de ciocolată încă de la felierea tortului, demn pentru o zi festival ce ascunde texturi diverse .
Eclerul cu cremă de vanilie – un desert clasic, artizanal, a cărui coajă pufoasă am umplut-o cu o cremă fină, dar densă de vanilie și am acoperit-o cu un fondant delicios de cacao.
Savarina – un desert artizanal care te duce cu gândul la copilărie, pe care am pus amprenta Regaliz.
Toată pasiunea pe care o avem am pus-o alături de cele mai bune ingrediente, într-un aluat lăsat mult la dospit.
Apoi l-am însiropat din abundență, l-am acoperit cu dulceață delicioasă de căpșuni iar la final am adăugat crema de frișcă, 100% naturală, în vârfuri moi.
Ingrediente: făină*, ou*, Bacardi, frișcă naturală*, căpșuni
Gramaj: 110 gr
Fie că este vorba de un eveniment sau poate doar de o după-amiază în familie, platoul nostru cu prăjituri artizanale: ciocolată de casă și brownie cherry, te va încânta atât pe tine, cât și pe invitații tăi.
Ciocolata de casă: desertul copilăriei cu aroma îmbietoare de lapte praf și note subtile de unt și fructe deshidratate, împreună cu prăjitură brownie cu ciocolată și vișine, se îmbină perfect într-o explozie de arome și gust.