prajituri
34 Products
-
26,00 lei
Răsfața-te sau dăruiește celor dragi acest lingou din mousse fin de ciocolată 70 % cocoa, cu multiple texturi la interior, crocant și umed-cremos.
O explozie de ciocolată ce îți rămâne în minte!
Ingrediente: *unt, ciocolată 70% ,Ciocolata cu lapte,*pralin feulletine,*ouă,*smântână dulce, *faină, unt, cacao, zahăr
Gramaj: 120 gr -
24,00 lei
Reineta – o prăjitură delicată și aromată!
Pentru acest desert am creat cel mai fin mousse din ciocolată Zephir Caramel și i-am adăugat o inserție de sos de vanilie.
Baza acestui deliciu este o tartă elaborată de la 0 în laboratorul nostru, pe care am umplut-o cu compoté de măr, unt și scorțișoară.
Ingrediente: *făină, migdale,*ouă, mere, unt, ciocolată Zephir Caramel, Cacao Barry, lapte, zahăr, colorant alimentar
Gramaj: 140 g
-
17,00 lei
Amandina – deliciu artizanal cu foi pufoase de pandișpan generos insiropat si ganache de ciocolata neagra.
Și pentru că este cu adevărat un desert vedetă, Amandina îmbracă o mantie din fondant delicios , ce îi conferă o eleganță aparte.Desertul copilariei!
Ingrediente: *ciocolată neagră 54%, *smantana dulce, *făină, zahăr, Bacardi, fondant
Gramaj: 120 gr aproximativ (Produsul este CÂNTĂRIBIL, fiecare bucată poate varia în cantitate +-40 gr). Prețul este 141 ron/kg.
-
17,00 lei
Pavlova cu frișcă naturală și fructe proaspete de sezon – un desert artizanal atât de adorat în rândul clienților Regaliz!
Coșulețul de bezea crocant ce ascunde dulceața de căpșuni la interior, frișca naturală și fructele proaspete de sezon la exterior, se contopesc într-un adevărat deliciu!
Un desert ușor, delicat și delicios pe placul tuturor!
Ingrediente: *albuș ou, *frișcă naturală, căpșuni, fructe proaspete, zahăr
Gramaj: 100 gr
-
17,00 lei
Prăjitura artizanală cu cocos, Coco Boom, realizată din ingrediente 100% naturale, este cu adevărat un deliciu pentru iubitorii de cocos.
Savoarea mousse-ului de ciocolată albă care se îmbină cu inserția de cocos și crocant pailletine feulletine, toate așezate pe un piedestal de biscuit umed de cacao, formează un desert de vis.
Ingrediente: *ciocolată albă, *mascarpone, *ou, *piure cocos 100%, *făină, zahăr
Gramaj: 100 gr -
19,00 lei
Biscuiții de casă cu unt sunt un deliciu artizanal. Realizați din ingrediente de calitate superioară îmbracă parfumul inconfundabil al biscuiților de casă și aroma autentică de unt.
Vedeta acestui desert este untul cu 82% grăsime, ce face ca acest biscuit să ți se topească în gură.
Ingrediente: *unt,*făină, *ou, zahăr
Gramaj: 200 g
-
37,50 lei
Biscuiții Alfajores cu caramel sunt un desert tradițional argentinian. Acest desert artizanal este compus din 2 biscuți fragezi ce ți se topesc în gură, uniți de o cremă delicioasă de caramel.
Sunt un adevărat deliciu lângă cafeaua de dimineață sau pot fi gustarea ideală pentru cei mici sau mari!
Ingrediente: unt*, *făină,ou*, *smantana dulce, zahăr
Gramaj: 300 g
-
16,00 lei
Eclerul cu cremă de vanilie – un desert clasic, croit artizanal, a cărui coajă pufoasă am umplut-o după coacere cu o cremă fină, dar densă de vanilie și am acoperit-o cu un fondant delicios de cacao.
Un deliciu cu dichis, marca Regaliz!
Ingrediente: *lapte, *ou, amidon, *făină,vanilie, *unt, *cacao, zahăr
Gramaj: 90 gr
-
22,00 lei
Migdaliz este un deliciu cu istorie ce provine din Italia. Un preparat ce îmbină delicioasa aromă de migdale cu prospețimea portocalelor într-un aluat crocant și aromat.
Procesul de producție al acestui desert artizanal este unul tare drag nouă, deoarece ne umple de parfum atât sufletele, cât și întregul laborator.
Suntem siguri că și tu vei fi cucerit la prima degustare!
Gramaj: 200 g
Ingrediente: *făină, *migdale, *ou, coajă de portocală, zahăr
-
79,00 lei
Un preparat tradițional ce noi îl pregătim după rețeta străbunicii Ecaterina!
Respectăm întocmai ingredientele, îl frământăm cu atenție și migală , îl odihnim suficient și îl îmbogățim cu umplutură de nucă, cacao și vișine pentru ca rezultatul final să aducă bucurie în suflete!
Cozonacii Regaliz completează perfect fiecare sărbătoare sau eveniment alături de cei dragi!Ingrediente: *făină, *ou, *lapte, *nucă, cacao, vișine, coajă de portocale, drojdie, zahăr
Gramaj: 1 kg
→ Acest produs nu beneficiază de disponibilitate imediată!
→ Acest produs este realizat 100% manual, așadar, greutatea cozonacului poate varia cu ± 100 g, aspect care va influența costul final! -
164,00 lei
Deliciul vedetă al cofetăriei Regaliz este cel însiropat cu vinars.
Până ajunge la maturitate are parte de toată atenția noastră, deoarece aluatul dospit are nevoie de un proces de producție și maturare de minim 36 ore.
După ce s-a odihnit destul, adăugăm din belșug cremă cu nucă și cacao iar pentru a-l răsfăța, la final, îl însiropăm cu vinars nobil.Un deliciu pretentios!
Ingrediente: *făină, *unt, *nucă, *ou, *cacao,*lapte, vinars, zahăr
Gramaj: 1.3 kg
→ Acest produs nu beneficiază de disponibilitate imediată!
→ Acest produs este realizat 100% manual, așadar, greutatea cozonacului poate varia cu ± 100 g, aspect care va influența costul final! -
16,00 lei
Savarina – un desert ce te plimba prin copilărie!
Toată pasiunea pe care o avem am pus-o alături de cele mai bune ingrediente, într-un aluat lăsat mult la dospit.
Apoi l-am însiropat din abundență adaugând inserție de căpșuni iar la final am adăugat crema de smântână dulce , 100% naturală cu 36% grăsime. Bucură-te!
Ingrediente: făină*, ou*, Bacardi,*smântână dulce, căpșuni, zahăr
Gramaj: 110 gr -
15,00 lei
Coajă de tartă elaborată de noi în laborator peste care am adăugat caramel sărat și ciocolată neagră iar la final am presărat boabe de cacao 100% naturale și fleur de sal. Mic și intens de bun, totul realizat de la 0 în laboratorul nostru!
Ingrediente: *ciocolată neagră 54%, *smântână dulce, *făină, *unt, zahăr
Gramaj: 65 gr