Răsfața-te sau dăruiește celor dragi acest lingou din mousse fin de ciocolată 70 % cocoa, cu multiple texturi la interior, crocant și umed-cremos. O explozie de ciocolată ce iți rămâne în minte!
Biscuit bownie îngropat în mousse dulce-amărui , cu inserții generoase de ganache, crocant și caramel. Tortul este acoperit cu decor floral din ciocolată realizat de mâinile noastre în laborator.
Vei auzi o explozie de ciocolată încă de la felierea tortului, demn pentru o zi festival ce ascunde texturi diverse .
Choco Fistic – o monoporție realizată artizanal, din ingrediente de cea mai bună calitate, special pentru amatorii de ciocolată neagră.
Am pus la un loc mousse-ul de ciocolată neagră cu crocant pailletine feulletine, am adăugat inserție de fistic și litchi și le-am așezat pe un biscuit cocos-dacquoise – totul pentru a obține o combinație nouă, inedită, de gusturi și arome.
Ingrediente: ciocolată neagră, *pastă de fistic, *litchi, *ou, cocos
Gramaj: 100 gr
Pavlova cu frișcă naturală și fructe proaspete de sezon – un desert artizanal atât de adorat în rândul clienților Regaliz!
Coșulețul de bezea crocant ce ascunde dulceața de căpșuni la interior, frișca naturală și fructele proaspete de sezon la exterior, se contopesc într-un adevărat deliciu!
Un desert ușor, delicat și delicios pe placul tuturor!
Prăjitura artizanală cu cocos, Coco Boom, realizată din ingrediente 100% naturale, este cu adevărat un deliciu pentru iubitorii de cocos.
Savoarea mousse-ului de ciocolată albă care se îmbină cu inserția de cocos și crocant pailletine feulletine, toate așezate pe un piedestal de biscuit umed de cacao, formează un desert de vis.
Biscuiții de casă cu unt sunt un deliciu artizanal. Realizați din ingrediente de calitate superioară îmbracă parfumul inconfundabil al biscuiților de casă și aroma autentică de unt.
Vedeta acestui desert este untul cu 82% grăsime, ce face ca acest biscuit să ți se topească în gură.
Biscuiții Alfajores cu caramel sunt un desert tradițional argentinian. Acest desert artizanal este compus din 2 biscuți fragezi ce ți se topesc în gură, uniți de o cremă delicioasă de caramel.
Sunt un adevărat deliciu lângă cafeaua de dimineață sau pot fi gustarea ideală pentru cei mici. Sau mari.
Ingredientele 100% naturale fac din acest desert artizanal – Coffee Time, un deliciu.
Dacă ești un împătimit al aromei de cafea, vei regăsi în acest desert o combinație ideală de ingrediente ce îți vor învălui simțurile: o cremă de cafea espresso, cu un interior cremos de ciocolată cu lapte și un biscuit cu făină de migdale, toate îmbrăcate de un crocant de ciocolată albă.
Ingrediente: *lapte, *frișcă naturală, cafea espresso, *făină de migdale, *ciocolată cu lapte
Eclerul cu cremă de vanilie – un desert clasic, artizanal, a cărui coajă pufoasă am umplut-o cu o cremă fină, dar densă de vanilie și am acoperit-o cu un fondant delicios de cacao.
Migdaliz este un deliciu cu istorie care provine din Italia. Un biscuit ce îmbină delicioasa aromă de migdale cu prospețimea portocalelor într-un aluat crocant și aromat.
Procesul de producție al acestui desert artizanal este unul tare drag nouă, deoarece ne umple de parfum atât sufletele, cât și întregul laborator.
Suntem siguri că și tu vei fi cucerit de aroma Migdaliz.
Gramaj: 200 g
Ingrediente: *făină, *migdale, *ou, coajă de portocală